Ferma noastra

Ferma noastra

Ferma se afla in apropierea orasului, nu departe de fabrica. Acest lucru este un avantaj in asigurarea calitatii produselor deoarece laptele este prelucrat la scurt timp dupa ce a fost muls.

Ferma noastra a beneficiat de un program SAPARD de modernizare.

Afla mai multe
Diami lactate

Diami lactate

Diami este una din marcile cunoscute de produse de pe piata lactatelor din estul si sud-estul Romaniei.

Clientii sunt fideli marcii datorita calitatii produselor, calitate ce am mentinut-o de-a lungul anilor si a seriozitatii cu care am abordat relatia cu acestia.

Afla mai multe
Produse noi

Produse noi

Pentru ca suntem preocupati cu diversificarea gamei sortimentale, am introdus o intreaga noua gama de produse: deserturi.

Aceste deserturi constau in trei sortimente de iaurt cu fructe: visine, caise si capsuni.

Afla mai multe

Ferma

Societatea detine si o ferma de vaci de lapte situata in imediata apropiere a orasului, nu departe de fabrica. Acest lucru este un avantaj in asigurarea calitatii produselor deoarece laptele este prelucrat la scurt timp dupa ce a fost muls.

Ferma noastra a beneficiat de mai multe investitii in cursul timpului atat din resurse proprii cat si cu sprijinul fondurilor europene,cea mai recenta dintre ele fiind finalizata in anul 2012.

Astfel in acest moment sunt respectate toate standardele in domeniu iar tehnologia utilizata este de ultima generatie.

Vacutele noastre beneficiaza de stabulatie libera iar sala de muls este complet automatizata ceea ce inseamna atingerea a doua dintre cele mai importane obiective:

  • Igiena mulsului ce se traduce intr-un lapte de calitate inalta
  • Supravegherea atenta a reproductiei rezultand un control foarte strict al efectivului

Totodata detinem si teren agricol unde producem necesarul de furaje pentru ferma zootehnica, in aceste conditii avand sub control intregul lant incepand de la furaje pana la produsele lactate care ies pe poarta fabricii.